Het Kabouterpad

Ga samen op avontuur op Het Kabouterpad van boswachterij Roggebotzand!

Wist je dat er in boswachterij Roggebotzand kabouters wonen? De boswachter weet het zeker en zegt ze elke dag gedag! Als je goed kijkt zie je overal kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje en soms zelfs een kabouterdrolletje. Volg het Kabouterpad in Dronten en met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

Het kabouterpad is een paaltjesroute voor kinderen van 2 t/m 7 jaar. Meld je in Pannenkoekenhuis Het Grote Kabouterbos. Daar krijgen de kinderen rode wangen, een kaboutermuts en een rugzakje met een klapkaart met opdrachten en een stickervel. Dit opdrachtenboek wisselt mee met elk seizoen waardoor het Kabouterpad nooit verveelt.

Wil je op pad met een rugzakje en de leuke opdrachten doen onderweg?
Dan kun je tijdens openingstijden terecht bij Het Grote Kabouterbos om de benodigde spulletjes op te halen.
Wil je het Kabouterpad bewandelen? Hiervoor hoef je NIET te reserveren, wel dien je je te melden in het pannenkoekenrestaurant, de duur van het het bewandelen van het Kabouterpad is ongeveer 3 kwartier (incl. leuke opdrachtjes). De opdrachten zijn vooral erg leuk voor kinderen van +/- 2 t/m 7 jaar. Het Kabouterpad is rolstoel- en buggy toegankelijk, dus een leuk uitje voor het hele gezin.

MEER INFORMATIE: 

– De kosten van het Kabouterpad zijn € 6,50 per kind.
– Het Kabouterpad zelf is geopend tussen zonsopgang en zonsondergang.
– Na zonsondergang geen toegang in het bos. De kabouters slapen dan!
– Na afloop krijg je een geweldig kabouterdiploma!
– Je mag daarna alles lekker mee naar huis nemen.
– Trek goede gympen of wandelschoenen aan.

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij het Kabouterbos!