Pasen 2024

Paasontbijtbuffet of Paasarrangement

Zondag 31 maart of maandag 1 april 

Willen jullie Pasen gezellig met de hele familie vieren, maar geen zin in een vol programma? Dan is het Paasontbijtbuffet of het Paasarrangement bij Het Grote Kabouterbos wat voor jullie! Een leuke activiteit waarbij alles is verzorgd zodat jullie met de hele familie gezellig Pasen kunnen vieren. Het Paasontbijtbuffet in de ochtend of het Paasarrangement in de namiddag of avond is geschikt voor opa’s, oma’s, ouders én kinderen!

In de ochtend (9:00 – 11:00 uur): Paasontbijtbuffet voor de hele familie

In de namiddag en avond (15:00 – 20:00 uur): Paasarrangement voor de hele familie

Kinderactiviteiten met Eerste en Tweede Paasdag

Willen jullie genieten van een Paasontbijtbuffet of Paasarrangement bij Het Grote Kabouterbos? Speciaal voor de jongste gasten organiseren wij verschillende kinderactiviteiten tijdens Pasen. Terwijl jullie als ouders aan het genieten zijn van het Paasontbijtbuffet of het Paasarrangement, kunnen bijvoorbeeld de kinderen geschminkt worden én samen met de paashaas naar paaseitjes zoeken. Zo hoeven de kinderen niet te lang stil te zitten en heeft iedereen een leuke tijd.

Tijden kinderactiviteiten: 

10:00-11:00 uur – Paaseieren zoeken: Vind het gouden ei en ontvang een extra verrassing! (* i.c.m. het paasontbijtbuffet)

16:00-17:00 uur – Paaseieren zoeken: Vind het gouden ei en ontvang een extra verrassing!! (* i.c.m. het paasarrangement)

10:00-19:00 uur – Schminken: Schminken door het Kaboutervrouwtje!

10:00-17:00 – Paashaas: Ontmoet de paashaas.

10:00-20:00 uur – Kabouterpad lopen: Wandel en ontdek het Kabouterpad.

Let op: Bestellen van de menukaart (11:00 – 15:00 uur): 

Tussen 11:00 en 15:00 uur kunnen jullie uitsluitend van onze menukaart bestellen. Zo kunnen jullie heerlijk genieten van onze koffie, huisgemaakte taartjes, thee van De Eenhoorn en gerechten van onze menukaart. Uw reservering geldt voor een bloktijd van 2 uur.

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij het Kabouterbos!