Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?
Klik hier voor de actuele openingstijden.

Telefonische bereikbaarheid: volgens openingstijden
Is er een entreeprijs?
Toegang tot het terrein en het restaurant is gratis. Eigen consumpties zijn op het terrein niet toegestaan.
Is parkeren gratis?
Parkeren is gratis en kan op de grote gastenparkeerplaats aan de voorzijde van het restaurant.
Kunnen wij zonder reservering langskomen?
We raden je aan om altijd te reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen als er geen tafel meer beschikbaar is. Indien je met een gezelschap kleiner dan 10 personen komt, raden wij aan minimaal 2 dagen van tevoren te reserveren. Met een groep groter dan 10 personen raden wij aan minimaal een week van te voren te reserveren.
Hoe kan ik reserveren?
Tot één uur voor de gewenste tijd kan je online een reserveringsverzoek sturen via Reserveren. Indien je binnen een uur wilt langskomen, kan je telefonisch reserveren via 0321 - 382 082. Als je reserveert via een normale mail of via het contactformulier op deze site, kunnen wij niet garanderen dat de reservering correct in behandeling wordt genomen.
Wanneer wordt de reservering bevestigd?
Wanneer je een reserveringsverzoek stuurt, krijg je een ontvangstbevestiging. Dit is echter niet de definitieve reserveringsbevestiging! Deze krijg je binnen 36 uur toegestuurd van één van onze medewerkers.
Kunnen we een tafel voor buiten reserveren?
Op de reserveringspagina kan je de keuze maken tussen een tafel binnen of buiten.
Moet ik reserveren voor het kabouterpad?
Reserveren om het kabouterpad te lopen is niet nodig. Binnen de openingstijden van het restaurant zijn de opdrachtjes en het kabouterpakketje op te halen.
Kunnen we zo doorlopen bij aankomst en een tafel uitzoeken?
We verzoeken alle gasten (al dan niet met reservering) zich te melden bij de gastvrouw/gastheer. Vanuit hier wordt je naar je gereserveerde tafel begeleid, of kan er gekeken worden of er nog een tafel voor je vrij is. Mocht je toch zelf plaatsnemen aan een tafel, dan bestaat de mogelijkheid dat wij je moeten verzoeken plaats te maken voor een gast welke wel gereserveerd heeft.
Ik begrijp dat jullie werken met bloktijden, hoe werkt dit precies?
Wanneer je een tafel reserveert bij Het Grote Kabouterbos, heeft u de tafel voor 2 uur gereserveerd. Voorafgaand en aansluitend ben je altijd welkom om te spelen (binnen en buiten), het Kabouterpad te lopen en, indien mogelijk, plaats te nemen op het terras.
Kunnen we ook langer dan twee uur blijven zitten?
In principe hanteren wij altijd een blok van twee uur. Uitzondering voor groepen is in overleg mogelijk.
Is Het Grote Kabouterbos toegankelijk voor rolstoelen?
Jazeker. Ook kunt u gebruik maken van het minder-validen toilet.
Zijn er ook kinderstoelen aanwezig?
Ja, deze zijn aanwezig. Geef dit bij je reservering even aan, of vraag bij aankomst een medewerker om deze voor je klaar te zetten.
Mogen wij de hond meenemen?
Honden zijn welkom, mits aangelijnd en zij hun behoefte niet op het terrein doen. Ook hebben wij meerdere waterbakken voor de honden rondom het restaurant staan.
Vanaf welke leeftijd is het leuk om te komen?
De ideale leeftijd om zelfstandig te spelen is van 5 t/m 12 jaar. Maar ook voor de kleinere (en grotere) kinderen is er genoeg te zien en spelen. Het Kabouterpad is leuk voor kinderen van 2 t/m 7 jaar.
Kunnen we ook iets anders eten dan pannenkoeken?
Op onze menukaart kan je terugvinden wat er naast pannenkoeken nog meer geserveerd wordt. Dit zijn o.a. nacho’s, gehaktballetjes, kippenpootjes, salades, en voor de kinderen zijn er ook tosti's te bestellen… keuze genoeg! Snacks als frites, kroketten, frikadellen etc. serveren wij niet.
Bieden jullie glutenvrije/lactosevrije/melkvrije/eivrije opties?
U kunt pannenkoeken bestellen die volledig gluten-, lactose-, melk- en ei-vrij zijn. LET OP: Als je kiest voor toppings, kan het zijn dat hier wel gluten in zitten. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Het is slecht weer. Kunnen we dan nog wel leuk spelen bij jullie?
Zeker! Ook binnen is er van alles te zien en te doen! Je kunt binnen in het restaurant een dansje doen terwijl de kabouterband een liedje speelt, een spelletje uit de spelletjeskast pakken of op zoek gaan naar knoppen om de kabouters in beweging te brengen!
Kan ik ook een arrangement reserveren, of kinderfeestjes?
Dat kan! Kijk op de pagina “Feesten en groepen” om de diverse opties te bekijken.
Werken jullie ook met groepskorting / Social Deals / Groupon?
Het Grote Kabouterbos werkt niét samen met aanbieders van kortingsacties, zoals Groupon of Socialdeals.nl. Wij nemen deze bonnen ook niet aan bij de kassa. Let op dat je ons dus niet verward met een ander pannenkoekenhuis met dezelfde naam, waar deze bonnen wél voor worden aangeboden. Zo voorkom je teleurstelling!

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij het Kabouterbos!