Ontdek Het Grote Kabouterbos

Spelen en ontdekken in de wereld van de kabouters!

Bij Het Grote Kabouterbos in Dronten waan je je in de wereld van de kabouters. Overal waar je kijkt zijn kabouters te vinden en als je goed zoekt kun je ze ook laten bewegen en muziek laten maken. Het Grote Kabouterbos is een belevenis voor de hele familie, er is een:

Pannenkoekenrestaurant
Kabouters houden wel van lekker eten, vandaar hun bolle buikjes. Houd jij net als de kabouters ook zo van lekker eten? Dan kun je in het restaurant naar hartenlust de lekkerste pannenkoeken, huisgemaakte taartjes en paddenstoelenmuffins bestellen.

Speelpark met groot terras
Buiten in het speelpark vind je levensgrote paddenstoelenhuisjes, schommels, een klimtoestel en een springkussen, daarnaast is er ook veel waterpret te beleven. Met een enorm terras dat uitkijkt op het speelpark is er ook aan de ouders gedacht.

Kabouterpad
In de bossen kun je lekker wandelen en samen met de kinderen het kabouterpad van boswachterij Roggebotzand lopen. Met een kaboutermuts op, geschminkte rode wangen en een rugzakje gevuld met leuke spulletjes, kunnen jullie het heuse kabouterpad van Dronten trotseren.

Haal je kabouterpadpakketje op in het restaurant.

Accepteer marketing-cookies om de content te bekijken

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij het Kabouterbos!